Esports

Reconeixement

L'Ajuntament ofereix una recepció al Club d'Arquers de Cambrils

El Club d’Arquers de Cambrils va néixer el 2005 amb l'objectiu de dedicar-se al foment, desenvolupament i pràctica del tir amb arc en les diferents modalitats

Per Redacció

Foto de família al vestíbul de l'Ajuntament
Foto de família al vestíbul de l'Ajuntament | Joan Marín

L’Ajuntament de Cambrils va oferir una recepció al Club d’Arquers de Cambrils, aquest passat dijous, en reconeixement a la tasca realitzada per l’entitat cambrilenca i als èxits assolits esportius assolits durant els seus 18 anys d’història. L’acte d’homenatge, que es va celebrar a la Sala de Plens, va ser presidit per l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, acompanyat de la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, i va comptar amb la participació de prop d’una vintena de membres del club. La recepció va consistir en els parlaments de l’alcalde, la regidora i el president del club, Alicio Monedero, el lliurament de diplomes al mèrit esportiu i obsequis de record als arquers i les arqueres, i la realització d’una fotografia de grup amb les autoritats assistents.    

El Club d’Arquers de Cambrils va néixer el 2005 amb l'objectiu de dedicar-se al foment, desenvolupament i pràctica del tir amb arc en les diferents modalitats. És un club reconegut a nivell nacional i internacional, que col·labora activament en la realització de campionats internacionals, nacionals i locals. L’entitat compta amb monitors i entrenadors federats de les diferents modalitats i des dels seus inicis ha format esportistes que han participat en competicions de la Federació Catalana i la Federació Espanyola, així com internacionals. 

Cal destacar que al llarg de la seva trajectòria el club ha organitzat 14 campionats d’Espanya amb la Federació Espanyola de Tir amb Arc, 2 campionats de Catalunya amb la Federació Catalana, i un campionat europeu amb la Unió Europea i Mediterrània i la Federació Espanyola.

Imatge de l'acte de reconeixement a la sala de plens (foto: Joan Marín)

 

Comenta aquest article