Esports

Moltes cares noves en la represa de l'activitat del FC Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

A l'inici de la sessió preparatòria, el president i l'entrenador del FC Cambrils van dirigir unes paraules als jugadors

Moltes cares noves es van veure ahir a l'Estadi Municipal de Futbol en la tornada als entrenaments del FC Cambrils. Nou president –Mingo Capafons–, nou míster –Fran Artiga–, nou equip tècnic i directiu, i un grapat de nous jugadors, alguns d'ells encara en període de prova, que afronten la temporada 2007-2008 amb molta il·lusió i amb ganes de fer un bon paper. Entre els jugadors que continuen cal destacar Pedro, que la temporada anterior va ser el màxim golejador dels dos grups catalans de la Territorial Preferent.

A dos quart de nou en punt es va iniciar la sessió preparatòria amb les paraules de benvinguda del president i de l'entrenador. Tot seguit els 26 jugadors que ahir hi havia a l'entrenament van començar a fer exercicis físics.
Cal destacar que les obres d'escurçament del camp de futbol ja estan enllestides. Després d'aquesta actuació, realitzada durant aquest mes de juliol, el terreny de joc és 10 metres més curt.

La pretemporada

El FC Cambrils té un calendari de partits de pretemporada força extens. El primer partit el disputarà fora de casa el proper 11 d'agost contra la Selva del Camp. El primer partit a casa el disputarà el 12 d'agost contra el Gandesa. El 18 d'agost el FC Cambrils jugarà un torneig triangular a Ascó, en què hi participen, a més del Cambrils, la Pobla de Mafumet i l'Ascó.

La presentació oficial del FC Cambrils a l'Estadi Municipal tindrà lloc el diumenge 19 d'agost davant del juvenil del Nàstic. El dissabte 25 d'agost el FC Cambrils s'enfrontarà al CF Oleastrum i el dia 1 de setembre jugarà a casa contra el Berga, equip de Territorial Preferent de l'altre grup. L'endemà, el 2 de setembre, el Cambrils i el Salou s'enfrontaran en el partit que servirà per inaugurar el nou estadi de futbol del Salou. Finalment, el 8 de setembre, el FC Cambrils jugarà a casa contra el Torreforta.

El FC Cambrils inicia la lliga a Territorial Preferent el proper 16 de setembre a casa del Júpiter.

Comenta aquest article