Informació general

Turisme de Cambrils amplia els dies de ruta del trenet turístic al Parc Samà

Per Redacció

A partir d'aquest mes d'agost el trenet amplia els dies de ruta al Parc Samà

Gràcies a la bona acollida per part dels visitants de la ruta amb el trenet turístic fins al Parc Samà, Turisme de Cambrils ha decidit ampliar el dies que ofereix aquest trajecte per tal de poder atendre tota la demanada existent.

Durant el mes de juliol el trenet turístic ha portat més de 300 persones fins al Parc Samà i en previsió de la demanda que pot tenir la ruta durant el mes d'agost, el Patronat ha ampliat en un dia més a la setmana el servei durant aquest mes. Per tant, el recorregut fins al parc es farà els dimarts, dijous i a partir d'aquesta setmana també es farà els divendres a les 10 hores. Destacar que la visita s'ha de concertar prèviament.

Als nens i a les nenes que pugen al trenet se'ls regala una mà gegant perquè puguin saludar durant el recorregut. Destacar també que una veu en off en cinc idiomes explica als visitants durant tot el trajecte les característiques i peculiaritats del Parc Samà
.

El cost del trajecte és de 4 euros per als adults, que inclou l'entrada al recinte. Per als menors de vuit anys és gratuït.

Comenta aquest article