Informació general

Incendi

Un incendi calcina un habitatge del carrer de les Balears, a l'Eixample Platja

El foc es va originar poc després de les 23 h d'ahir i no es va registrar cap víctima tot i que es van haver d'evacuar les 34 persones dels 14 pisos de l'immoble

Per Lluís Rovira i Barenys

Zona de l'incendi, ahir a la nit
Zona de l'incendi, ahir a la nit | Lluís Rovira i Barenys

Un aparatós incendi va afectar, ahir a la nit, un pis de l'edifici Els Arcs número 1 del carrer de les Balears a la cantonada amb l'avinguda dels Països Catalans, a l'Eixample Platja. El foc es va originar poc després de les 23 h de la nit en un dels pisos de la quarta planta d'aquest edifici de sis plantes d'alçada i va ser molt virulent. Els vidres exteriors de l'habitatge van petar a causa del foc i l'alta temperatura i van impactar damunt de tres cotxes que es trobaven aparcats a la via pública.

Els bombers van rebre l'avís del foc a les 23,10 h. i van arribar a desplaçar fins a sis dotacions. També es van desplaçar al lloc del sinistre fins a quatre ambulàncies a més d'efectius de la Policia Local i Mossos. A les 23,32 h el foc es va donar per controlat. Abans s'havien evacuat 34 persones dels 14 pisos de l'immoble. Sortosament no hi va haver cap ferit.

Un cop sufocat el foc, els bombers van ventilar els pisos i van fer una revisió dels habitatges de tot l'edifici i van avaluar els índex de monòxid de carboni presents a l'ambient. També es va avisar a la companyia del gas per tal que revisés l'escomesa d'entrada de gas a l'edifici. Els tècnics van verificar que els contadors del gas estaven en condicions. Un cop fetes totes les comprovacions, capa a la 1 de la matinada es van reubicar tots els veïns als seus respectius pisos menys els del pis sinistrat que estava habitat per una família amb dos menors que van dormir a casa d'uns familiars. Aquest matí l'arquitecta municipal farà una revisió de l'edifici per avaluar-ne la seva afectació.

El foc del pis sinistrat era ben visible des del carrer (Foto: Gerard Garriga)

 

Comenta aquest article