Esports

Futbol sala

El Mediterrani perd davant el Solsona, un rival directe a la classificació

L'equip cambrilenc va fer una bona segona part i va estar a punt de remuntar el partit

Per Redacció

El Mediterrani va perdre davant el Solsona en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports
El Mediterrani va perdre davant el Solsona en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala

Divisió d'Honor Catalana - Grup 3

CFS Mediterrani 2 - FS Solsona 3

El Mediterrani va perdre aquest passat dissabte a la tarda davant el FS Solsona, al Palau Municipal d'Esports, i va deixar escapar els tres punts davant un rival candidat a una de les dues places d'ascens.
El partit va començar amb els dos equips mostrant-se amb molt de respecte i on les ocasions clares no acabaven d'arribar per cap dels dos bàndols. El Mediterrani va disposar de dues accions on hauria pogut avançar-se, però els visitants ho van aconseguir amb un gol en pròpia porta dels jugadors cambrilencs. Sis minuts més tard  sumaven un altra gol en una altra acció desafortunada i d'aquesta manera s'arribava al descans amb el resultat de 0-2.
La segona part va ser del Mediterrani. Martin molt aviat va escurçar l'avantatge, i semblava que l'empat arribaria, però en un córner amb poc angle els visitants van fer el tercer. David, però, després d'una gran passada de Martin feia el segon i d'aquesta manera s'arribava a un final de partit obert on els cambrilencs van disposar de dues clares ocasions per fer el gol de l'empat que, finalment, no va arribar.

Aquest proper dissabte el Mediterrani jugarà a la pista del FS Baró de Maials

Comenta aquest article