Esports

Handbol

El CH Cambrils cau a casa contra l'AE Aula en un partit amb força polèmica arbitral

Per Redacció

El CH Cambrils va perdre davant l'Aula en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports
El CH Cambrils va perdre davant l'Aula en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Handbol

Segona Catalana  - Primera Fase B

CH Cambrils 20 - AE Aula Handbol 23

Nova derrota de l'equip sènior masculí del CH Cambrils. El passat dissabte al vespre, l'equip rebia la visita de l'AE Aula Handbol, el tercer classificat del grup. L'inici del partit va ser molt igualat, amb un Cambrils molt seriós en defensa que va poder aturar els atacs dels visitants gràcies a la bona concentració de l'equip. A més, la falta d'encert de cara a porteria dels barcelonins va fer que els cambrilencs agafessin una petita renda de gols. A partir d'aquí va arribar la reacció dels visitants que, sumada a les errades dels locals, van fer que el marcador quedés empatat. En aquest punt, la parella arbitral va agafar protagonisme amb decisions –sempre en contra dels cambrilencs– que van resultar molt perjudicials, deixant amb només quatre jugadors en pista durant dos minuts. Això va fer l'AE Aula arribés a la mitja part amb un resultat favorable de 8 a 12.

En la segona part, els visitants van millorar la seva efectivitat en atac i van anar ampliant les diferències en el marcador, situant un 10 a 16 advers. En el tram final del partit, el CH Cambrils va reaccionar amb una millor defensa i una gran actuació del porter Alemany que va aturar nombroses ocasions de gol. A més, l'aparició d'un Arnau molt resolutiu des de l'extrem va anar retallant el desavantatge. En aquest punt, novament, diverses decisions molt polèmiques per part de la parella arbitral van aturar aquesta remuntada cambrilenca. Finalment, derrota per tres gols de diferència, 20 a 23.
En les properes jornades, els cambrilencs s'enfrontaran amb equips més assequibles i contra els que hauran de treballar per aconseguir la salvació de categoria.

Comenta aquest article