Futbol

El FC Cambrils empata al camp del Maspujols i acaba la temporada en el setè lloc

L'equip cambrilenc ha motrat bones sensacions en la temporada de la seva recuperació

El FC Cambrils va empatar al camp del Maspujols en el darrer partit de la temporada | Laia Rutman

Futbol

Quarta Catalana - Grup 23

UE Maspujols 2 - FC Cambrils 2

Partit molt disputat en un camp de terra en el que es feia difícil el control de la pilota i en el que el bot era molt ràpid. Al minut 1 de partit va arribar el gol del Maspujols, un gol que va agafar tots els jugadors del Cambrils distrets. Kevin Asenjo, posaba l'empat al marcador al minut 18. Amb poques ocasions i amb moltes faltes s'arribava a la mitja part.

A la segona part, al minut 51, Said, posava l'1 a 2 al marcador amb un gran xut de falta. Al minut 78, va arribar l'empat del Maspujols, amb un gol fantasma, ja que els jugadors van treure la pilota de la mateixa línia de portería i l'àrbitre va considerar que ja l'havia traspassat. El gol va ser molt protestat ja que la línia no estava prou recte degut a les condicions del camp.

El FC Cambrils va posar el punt i final a la temporada situat a la setena posició i mostrant bones sensacions de cara a la temporada que ve.