Esports

Futbol

Ensopegada del Cambrils Unió, a casa, davant el Santboià

Nova derrota del Cambrils Unió que el manté en el penúltim lloc de la classificació i a set punts de la salvació

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió va perdre, aquest passat dissabte a la tarda, davant el Santboià, a l'estadi municipal
El Cambrils Unió va perdre, aquest passat dissabte a la tarda, davant el Santboià, a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol

Primera Catalana - Grup 3

Cambrils Unió 1 - FC Santboià 2

Alineació: Alex, Aleix Llobet (Agüero m.78), Pol Fernández, Álvaro Ortal, Roger Cunyat, Menacho, Pau Prados (Gito m.86), Rubio, Víctor Galindo (Òscar Moreso m.65), Marc Benito i Ramon Lladó (Guillem Navarro m.55).

Gols: 1-0 m.17 Aleix Llobet (p.), 1-1 m. 63 Roger Cunyat (p.p.), 1-2 m.83

Targetes: Gito i J.M.Jurado, auxiliar.

A falta de nou jornades per l'acabament del campionat de lliga, al Cambrils Unio se li està complicant l'objectiu de salvar la categoria. Aquesta setmana ha patit una nova derrota a casa, aquest cop contra al Santboià, el cinquè classificat del grup, i l'equip cambrilenc continua a set punts de la salvació.
I, novament, el gol de la derrota es va encaixar en els deu minuts finals, concretament al minut 83. En tota la temporada en 10 partits el Cambrils ha rebut gols en contra als deu últims minuts, en 10 partits, i li han fet perdre fins a dinou punts.
Està clar que el Cambrils juga millor que abans, pero els resultats no l'acompanyen. Aquest dissabte tot i avançar-se al marcador en el primer temps, en el segon, un gol en pròpia porta i un altra en el quinzè córner tret pel Santboià, feien que novament no s'aconseguís cap punt.
Pel que fa al joc, el Santboià va mostrar una superioritat en moltes fases del joc, amb una pressió molt forta i tancant al Cambrils a la seva parcel·la, tot i que les ocasions clares de gol se les van repartir els dos equips. Cal destacar l'arbitratge, el millor del que portem de temporada.

Aquest proper dissabte el Cambrils Unió juga al camp del Sarrià.

Comenta aquest article