Esports

Futbol

El Cambrils Unió B tanca la lliga amb un empat al camp del Reus de Tota la Vida

Va ser un partit de tràmit per als cambrilencs ja que la setmana anterior va aconseguir assegurar-se la primera posició del grup i també l'ascens directe a la Tercera Catalana

Per Redacció

Partit de la primera volta de la lliga entre el Cambrils Unió B i el Reus de Tota la Vida, disputat el passat desembre
Partit de la primera volta de la lliga entre el Cambrils Unió B i el Reus de Tota la Vida, disputat el passat desembre | Lluís Rovira i Barenys

Futbol

Quarta Catalana - Grup 23

Reus de Tota la Vida 1 - Cambrils Unió B 1

El Cambrils Unió B afrontava, aquest passat cap de setmana, el darrer partit de lliga contra el Reus de Tota la Vida. Va ser un partit de tràmit per als cambrilencs ja que la setmana anterior va aconseguir assegurar-se la primera posició del grup i també l'ascens directe a la Tercera Catalana.

Pel que fa al partit, el Cambrils Unió B va ser superior a l'equip local, malgrat que les dimensions del terreny de joc eren més petites i això dificultava el seu joc. Després d'una primera part que va acabar sense gols, el Reus es va avançar en el marcador en el minut 53, però només cinc minuts després, el Cambrils Unió B va tornar a igualar el resultat amb un gol d'Ayman. A partir d'aquí, cap dels dos equips va ser capaç de tornar a perforar la porteria contrària i el partit va acabar amb empat a un gol i repartiment de punts per ambdós conjunts.

El Cambrils Unió B ha acabat campió del grup 23 de la Quarta Catalana amb un total de 16 victòries, quatre empats i dues derrotes; amb 50 gols a favor i 17 en contra en els 12 partits jugats. Cal destacar que el porter de l'equip Ignacio Fco. Cuello ha estat el menys golejat dels dotze equips del grup amb un promig de 0,77 gols per partit. Els cambrilencs s'han situat com el quart equip més golejador amb 2,27 gols per partit. Per darrere del Cambrils Unió B han quedat les Borges del Camp en segon lloc i el Pare Manyanet en tercera posició.

Comenta aquest article