Esports

Rem

Els Vent d'Estrop completen un cap de setmana de regates amb bons resultats (Conté galeria fotogràfica)

Dissabte, les tripulacions de l'Escola de Rem van participar en una regata de batels a Badalona i, diumenge, les tripulacions veteranes i absolutes ho van fer a la tercera regata de la Lliga de llaüt mediterrani

Per Redacció

Imatge d'una de les tripulacions de Vent d'Estrop
Imatge d'una de les tripulacions de Vent d'Estrop | Cedida (Photosportcambrils)

Els Vogadors de Cambrils van completar un cap de setmana intens de regates en el què les tripulacions de l’Escola de Rem van participar a la regata de batels, Memorial Marc Iborra, a Badalona el dissabte a la tarda. Per la seva part, les tripulacions d’absolut i veterans, es van desplaçar fins el Canal Olímpic de Castelldefels per disputar la tercera regata de la Lliga de llaüt mediterrani.

L’Escola de Rem aconsegueix excel·lents resultats a Badalona

Dissabte a la tarda, cinc tripulacions de l’Escola de Rem, més la d’absolut femení van participar a la tercera regata de la Lliga catalana de batel assolint bons resultats en una regata marcada pel fort vent.

Els resultats de les tripulacions cambrilenques van ser:

En categoria infantil masculí, el batel cambrilenc amb una tripulació mixta va fer la segona posició final amb un temps de 6:25,0 en un camp de regates de 1000m.
A la categoria cadet femení, en un camp de regates de 1500m, els Vogadors es presentaven amb dues tripulacions; la tripulació Vent d’Estrop 2 es va fer amb una victòria ajustada amb un temps de 9:31,9 per davant de Vent d’Estrop 1 amb un temps de 9:33,8.
Per la seva part, el cadet masculí, també amb una tripulació masculina va fer la tercera posició en una regata també de 1500m amb un temps de 09:36.
Finalment, el juvenil masculí va vèncer amb claredat la seva regata en un camp de regates de 2000m amb un temps total de 10:25,5.
L’absolut femení, amb una bona regata, va acabar al pòdium, en una meritòria tercera posició amb un temps total de 11:16,4.

A manca de la darrera regata de la lliga de batels, els Vent d’Estrop lideren la classificació general en categories infantil masculí, cadet femení i juvenil masculí. Les absolut femení ocupen la tercera posició empatades amb Nàutix Flix.

Dues terceres posicions al Canal Olímpic en la modalitat de llaüt mediterrani

Diumenge va ser el moment de les tripulacions de les categories absoluta i veterana, en la modalitat de llaüt mediterrani, i en la què els Vogadors hi van participar en 4 tripulacions.

En categoria veterana, la tripulació femenina, a la mànega classificatòria va fer la 6a posició i a la final B, la que disputa les posicions 4 a 6, va entrar en tercera posició acabant fent la 6a posició final en una regata molt ajustada.
Per la seva part, l’equip veterà masculí va fer idèntic resultat a la classificatòria i a la final A, acabant en tercera posició final.

En categoria absoluta, la tripulació femenina va classificar-se amb autoritat per la final A (que permet disputar les tres primeres posicions) i en la final, en una regata molt disputada va finalitzar en 3a posició disputant la segona posició fins els darrers metres.

Finalment, l’equip masculí, amb molts canvis respecte la darrera regata, no va poder passar a la final A, de manera que va haver de disputar la B en la que es van imposar amb claredat acabant la regata en 4a posició final.

Amb aquests resultats, a la classificació general totes les tripulacions dels Vogadors ocupen posicions que permeten lluitar pel pòdium a falta de les dues últimes regates. La propera es disputarà a la Cala Canyelles, a Lloret de Mar organitzada pel club Hotelers de Lloret el proper 26 de març.

Comenta aquest article

Galeries relacionades