Handbol

El CH Cambrils no surt del pou i perd a la pista del CH Castellbisbal

Actualment, CH Cambrils no troba el camí de la victòria des de fa moltes setmanes i amb aquesta ja són nou derrotes seguides de les dotze que porta en tota la temporada

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el CH Cambrils i el CH Castellbisbal, disputat el passat octubre | Berta Ruiz

Handbol

Segona Catalana  - Primera Fase B

CH Castellbisbal 34 - CH Cambrils 23

Després d'una jornada de descans, l'equip sènior del CH Cambrils reprenia la competició de lliga, el passat diumenge, a la pista del CH Castellbisbal. Ni el canvi d'entrenador amb Andrés Martínez –després de la dimissió de Claudi Olivé– van ser un revulsiu perquè l'equip redrecés el rumb i prengués aire amb un resultat positiu. Davant del Castellbisbal –actual quart classificat del grup–, l'equip no va ser capaç de lluitar per la victòria i va encaixar una clara derrota per onze gols de diferència, 34 a 23. De fet, en el partit de la primera volta de la lliga disputat el passat octubre, el CH Cambrils es va imposar a casa també per onze gols d'avantatge, 36 a 25. Actualment, CH Cambrils no troba el camí de la victòria des de fa moltes setmanes i amb aquesta ja són nou derrotes seguides de les dotze que porta en tota la temporada. Les sis victòries que van aconseguir en el primer tram de la lliga el situen en la dotzena posició de la classificació d'un total de quinze equips.

Aquest proper dissabte 18 de març, a les 20 hores, l'equip rebrà la visita d'un altre equip complicat: l'AE Aula, que actualment ocupa la tercera posició del grup.