Rem

Cinc tripulacions del Club Rem Cambrils disputen la tercera regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani

Tres quartes posicions, una tercera posició i una segona posició en les classificacions generals van ser els bons resultats obtinguts per Rem Cambrils

Per Antoni Font

Veterà Femení Final B
Veterà Femení Final B | Sònia Castellnou

Tres quartes posicions, una tercera posició i una segona posició en les classificacions generals van ser els bons resultats obtinguts per Rem Cambrils en la tercera regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani disputada aquest passat diumenge 12 de març al Canal Olímpic de Catalunya. En aquesta edició, va comptar amb la participació de 15 Clubs i amb un total de 36 equips inscrits.

Igual que en la anterior regata, el Club Rem Cambrils va participa-hi amb un total de cinc equips, Cadet Mixt (Masculí), Juvenil Mixt (Masculí), Veterà Masculí, Veterà Femení i Absolut Femení.

El format de regata va ser amb ciavogues, amb un recorregut de 700 metres i una ciavoga en el cas de les categories de Veterà Masculí, Veterà Femení i Cadets i de 1.400 metres i 3 ciavogues per la resta de categories.

Resultats obtinguts:

La categoria (mixta) Cadet Masculí va obtenir la 3a plaça en la Final, amb un registre de 03:59,4 min. En la categoria Juvenil Masculí només van participar-hi dues tripulacions, obtenint els nostres Juvenils la 2a posició amb un temps de 07:57,1 min.

La resta de categories, totes elles van classificar-se per disputar les Finals B i a més, totes elles van aconseguir la primera posició en cadascuna de les respectives finals (quarta posició en la general).

En el cas de l’equip Veterà Femení va aconseguir el primer lloc (Final B) amb registre de 03:20,3 min. L’equip Veterà Masculí igualment va arribar en primer lloc (Final B) amb un temps de 03:05,8. Tant mateix, l’equip Absolut Femení va arribar en primera posició (Final B), amb un temps de 07:12,5
Classificació a la Lliga de Llaüt Mediterrani.

Un cop passat l'equador de la Lliga de Llaüt Mediterrani i pendent de disputar les dues darreres regates, les posicions i puntuacions obtingudes fins ara són les següents:

Absolut Femení:    5a posició amb 49 punts.
Veterà Femení:    9a posició amb 38 punts.
Veterà Masculí:    6a posició amb 46 punts.
Cadet Masculí:    3a posició amb 36 punts.
Juvenil Masculí:    2a posició amb 19 punts.

La propera regata i 4a de la lliga de Llaüt Mediterrani tindrà lloc el proper diumenge 26 de març a la Platja de “Sa Caleta” de Lloret de Mar.

Dalt, l'equip veterà masculí en la tanda d'eliminatòries (Sònia Castellnou); a continuació, l'absolut femení en la tanda d'eliminatòries (Antoni Font); l'equip cadet masculí (Antoni Font) i, a baix, el juvenil masculí mixt a les finals (Antoni Font)