Bàsquet

El Cofran 95 CB Cambrils femení cau derrotat, a casa, davant del CB Tarragona

Un moment del partit entre el CB Cambrils i el CB Tarragona, el passat diumenge al migdia | Berta Ruiz

Bàsquet

Tercera Categoria Femenina

Cofran 95 CB Cambrils femení 34 - CB Tarragona B 63

Flor Devesa (3), Olga De Febrer, Mireia Gorriz (2), Judit Ferrús, Ingrid Parés (2), Anna Nieto (6), Anaís Muñoz (4), Maria Ferrús (9), Raquel Queralt (2), Montserrat Hernández (5), Andrea Barreiro (3).

1 Triples (A. Barreiro).

11/20 Tirs lliures. 22 faltes personals. Cap eliminada.

Parcials: 9 - 16 / 5 - 14 / 11 - 18 / 9 – 15

L'equip sènior femení del CB Cambrils s'enfrontava, el passat diumenge, amb un dels equips capdavanters de la classificació, el CB Tarragona, que es va imposar des d'un principi amb superioritat a les locals.

El partit començava amb males sensacions per a les jugadores del Cambrils i durant els tres primers minuts, les tarragonines es posaven per damunt amb un 0-8. El Cambrils però, no abaixava els braços i aconseguia bon joc en atac per part de les seves exteriors, que remuntaven la diferència al cap de pocs minuts. Encara que el primer quart acabaria amb poca distància en el marcador, a mitjans del segon quart, el CB Tarragona s'imposava gràcies al bon encert exterior i des de la línia de tir lliure, marxant al descans 16 punts per sobre (14-30).

El tercer període va ser determinant per a les cambrilenques, ja que alguns errors en defensa van provocar contraatacs de les rivals que van sentenciar el partit. Tot i això, el Cambrils va continuar amb intensitat defensiva fins a l'últim moment aconseguint errors en l'atac del CBT, i va construir joc en atac tot i que amb falta d'efectivitat.

Les jugadores d'Aixalà, en novena posició de la classificació, continuen amb baixes molt importants en la seva plantilla però segueixen treballant per aconseguir mantenir la categoria en unes jornades molt complicades.

El proper cap de setmana es desplaçaran a la pista del CB Valls dissabte 18 de març a les 17:30 hores.