Societat

Excursionisme

La secció de muntanya del CERAP organitzarà, el 30 d'abril, la XX Caminada Riudoms-La Mola-Riudoms

El recorregut és de 56,77km amb un desnivell acumulat de 3.422m, i és puntuable per a la Copa Catalana de Caminades de Resistència 2023

Per Redacció

Cartell de la caminada Riudoms-La Mola-Riudoms
Cartell de la caminada Riudoms-La Mola-Riudoms | Cedida

La Secció de Muntanya del CERAP organitza la XX Caminada Riudoms-la Mola-Riudoms, que tindrà lloc el proper diumenge 30 d’abril. La caminada és una marxa a peu, no competitiva, on preval el repte personal, de superació i de solidaritat del participant. Informació i inscripcions: http://www.cerap.cat/caminada/

El recorregut és de 56,77km amb un desnivell acumulat de 3.422m, i és puntuable per a la Copa Catalana de Caminades de Resistència 2023, en la qual s’estableix una classificació individual i una altra per entitats, basada únicament en la participació. És molt important llegir el reglament de l’activitat abans de realitzar la inscripció.

L’edat mínima per participar és de 14 anys complerts el dia de la cursa. Tots els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització paterna o de tutor/a legal en el moment de la recollida del dorsal.

La data límit per formalitzar la inscripció serà dissabte 22 d’abril, sempre que no s’hagi assolit prèviament la xifra màxima de 750 participants, moment en el qual també es tancaran les inscripcions.

La taula de preus és la següent:

Socis del CERAP federats: 25€
Socis del CERAP no federats*: 30€

No socis federats: 30€
No socis no federats*: 35€

*Inclou l’assegurança temporal de la FEEC, vàlida només per al decurs de la prova.

Del 12 al 22 d'abril (ambdós inclosos) els preus tindran un increment de 3€.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: caminada@cerap.cat

Comenta aquest article