Informació general

La caiguda d'un pi al barri de Nou Cambrils per la ventada provoca una fuita de gas

Per Redacció

Imatge de l'arbre caigut al barri de Nou Cambrils que va provocar una fuita de gas, ahir al matí
Imatge de l'arbre caigut al barri de Nou Cambrils que va provocar una fuita de gas, ahir al matí | Cedida (Twitter Policia Local)

La ventada que va bufar durant la jornada d'ahir va provocar diferents incidències al municipi. Una de les més destacades va ser la caiguda d'un pi entre el carrer de les Quetgles i de Salvador Espriu –al barri de Nou Cambrils–, cap a dos quarts d'onze del matí, que va provocar una fuita de gas. Hi van intervenir efectius de la Policia Local i dels Bombers. Sortosament, no es van produir ferits ni danys materials. Tant la companyia de gas com la brigada de jardineria van treballar al lloc dels fets per restablir la normalitat a la zona.

D'altres incidències destacades va ser la caiguda de la xemeneia d'un habitatge al carrer del Castell d'Almansa; la caiguda d'una palmera sobre part de la calçada i del carril bici a l'avinguda de la Diputació; la caiguda de branques de palmeres a diferents punts del municipi, així com la caiguda d'un arbre damunt d'un cotxe al carrer de Belgrad. Cap a les 13 hores de la tarsda també es va produir la caiguda d'objectes a la via pública, al carrer de Colom. Ja a la tarda, els Bombers també es va haver d'intervenir al carrer de Miguel de Cervantes pel perill de caiguda d'una part de la façana d'un edifici –es va retirar una estructura metàl·lica de l'àtic de l'immoble–.

Comenta aquest article