Informació general

Concentració

Les Àvies i Avis per la Independència donen suport a la concentració «Meridiana Resisteix», el 24 de març a Barcelona

Com cada dimecres, a la plaça de la Vila, el col·lectiu de les Àvies i Avis per la Independència es van trobar per seguir amb les seves concentracions reivindicatives

Per Berta Ruiz

Imatge de la trobada de les Àvies i Avis, ahir al matí, a la plaça de la Vila
Imatge de la trobada de les Àvies i Avis, ahir al matí, a la plaça de la Vila | Berta Ruiz

Com cada dimecres, a la plaça de la Vila, el col·lectiu de les Àvies i Avis per la Independència es van trobar per seguir amb les seves concentracions reivindicatives. En aquesta ocasió, es va recordar la propera concentració que tindrà lloc el divendres 24 de març a Barcelona en suport del grup "Meridiana Resisteix" que, el passat 10 de febrer, va complir 1.000 jornades de concentracions a Barcelona. Amb el suport de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), des del grup local s'habilitarà un autobús per desplaçar-se fins al lloc. En la trobada d'ahir es van donar els detalls per fer-ho donat que no queden massa places per omplir l'autocar.

D'altra banda, una de les portaveus del grup també va recordar que, alguns membres del col·lectiu, van assistir a la presentació del llibre "La gran explosió: Corrupció, perill i deixadesa a la petroquímica més gran del sud d’Europa" [Folch & Folch, 2023]", el passat dijous al Casal Popular El Polvorí. Una presentació molt interessant en la què es van parlar sobre el funcionament real de la petroquímica a la demarcació de Tarragona.

En la concentració, com cada setmana, es va cantar l'Estaca i les proclames habituals del grup. La trobada es va tancar amb el cant dels Segadors.

 

 

Comenta aquest article