El FC Cambrils es retroba amb la victòria i s'endú els tres punts del camp del Costa Daurada

El FC Cambrils es va presentar aquest cop amb 18 jugadors i aquest fet va demostrar que l'equip és més competitiu del que sembla

Un moment del partit disputat entre el Costa Daurada i el FC Cambrils, aquest passat dissabte a la tarda | Laia Rutman

Futbol             Quarta Catalana                 Grup 23

FC Costa Daurada 2 - FC Cambrils 4

El FC Cambrils es va retrobar amb la victòria en el partit que va disputar davant el Costa Daurada. I ho va fer per 2-4 amb una primera part molt bona dels jugadors cambrilencs.
El Cambrils es posava per davant en el marcador amb una jugada de contraatac, al minut 20, obra d'Àlex després de diversos rebots. Al minut 28, Boujemaa va ser molt més llest que el defensa rival i va guanyar la posició provocant un penal que ell fou l'encarregat de llençar-lo i d'aquesta manera pujava el 0-2 al marcador.

A la segona part, tingué més control de la pilota el Costa Daurada. Amb una errada defensiva, el Costa daurada va aconseguir l'1 a 2 i, fruit de la pressió, al minut 70, arribava l'empat. El Cambrils va efectuar uns canvis al mig del camp per tenir més possessió de la pilota i al minut 85 Boujemaa en una gran jugada va marcar el 2-3. Marc Miquel, a les acaballes del partit, va posar el 2-4 final.

El FC Cambrils es va presentar aquest cop amb 18 jugadors i aquest fet va demostrar que l'equip és més competitiu del que sembla. La setmana que ve el FC cambrils jugarà fora de casa contra el Maspujols, l'últim partit de lliga de la temporada.