Esports

Futbol

El Cambrils Unió B ja és equip de Tercera Catalana

Amb l'empat aconseguit aquest cap de setmana el Cambrils Unió B s'ha proclamat campió del grup 23 de la Quarta Catalana

Per Ferran Tuset

Un moment del partit entre el Cambrils Unió B i l'Alcover, el passat dissabte a la tarda
Un moment del partit entre el Cambrils Unió B i l'Alcover, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol                Quarta Catalana                    Grup 23

Cambrils Unió B 1 - Alcover 1

Al Cambrils Unió B li faltava un sol punt per, matemàticament, ser ja equip de Tercera Catalana. Aquest dissabte passat, l'equip cambrilenc va empatar a un gol i, a més, les Borges del Camp també va empatar per la qual cosa un cop que acabat el partit es convertia amb el campió del grup 23, i això comportava l'ascens de categoria.
El partit disputat aquest passat dissabte entre el Cambrils Unió B i l'Alcover passarà a la història per l'ascens però no ho farà pel que fa al joc que van practicar els dos equips, ya que va ser bastant fluix.
El primer temps va ser de total domini i ocasions del Cambrils que va aconseguir el seu gol al minut 35 per mediació de Clavero, i a més va disposar de quatre ocasions claríssimes, que van ser neutralitzades pel porter de l'Almoster, el millor jugador del seu equip.
A la segona part el Cambrils va baixar molt el seu joc i pràcticament no va crear cap ocasió clara de gol, mentre l'Alcover va aprofitar un contraatac per aconseguir empatar al minut 62, resultat amb el que es va arribar al final del partit.

Un cop fet el xiulet final, els jugadors cambrilencs van celebrar l'ascens damunt la gespa i al vestidor. El proper cap de setmana el Cambrils Unió B juga al camp del CF Reus de Tota la Vida, el darrer partit de lliga.

Celebració sobre la gespa del Cambrils Unió B, un cop acabat el partit d'aquest passat dissabte  (Foto: cedida)

 

Comenta aquest article