Societat

Taller

S'imparteix un taller de defensa personal femenina en el marc de les Jornades per la Igualtat de Gènere

La programació de les Jornades per la Igualtat de Gènere seguiran demà, dimarts, amb una xerrada titulada "Alimentació saludable per a reines sense regla"

Per Redacció

La sessió de defensa personal femenina es va fer a la carpa de la zona esportiva
La sessió de defensa personal femenina es va fer a la carpa de la zona esportiva | Cedida (Twitter PSC Cambrils)

Al llarg de tot aquest mes de març se celebren les Jornades per la Igualtat de Gènere al voltant de la commemoració del 8-M. Sota el lema "Per les que van obrir camí i per les que han de venir". Aquest cap de setmana es van organitzar un parell d'activitats. Per un costat, el dissabte, es va fer un taller titulat "La vida upside-down: workshop d'iniciació a les postures invertides i de superació personal" a càrrec de Dúnia Soriano Celma al Casal Municipal d'Avis; mentre que ahir diumenge al matí –donada la bona rebuda que va tenir l'any passat– es va dur a terme el taller de "Defensa personal femenina" per a dones. L'activitat es va fer a la carpa de la zona esportiva municipal i va anar de la mà de la Secció Sindical UGT de l’Ajuntament de Cambrils i la Policia Local de Cambrils. En aquesta sessió, es va ensenyar a les participants eines pràctiques per poder reaccionar en situacions compromeses, molestes o de perill.

La programació de les Jornades per la Igualtat de Gènere seguiran demà, dimarts, amb una xerrada titulada "Alimentació saludable per a reines sense regla" amb la dietista especialitzada en menopausa, Bàrbara Munar Torres. Serà a les 19.30 hores al Centre Cultural.

Imatge del taller de defensa personal femenina impartit ahir al matí (foto: Twitter PSC Cambrils)

 

Comenta aquest article