Esports

Hípica

L'Ajuntament fa un reconeixement al Club Hípic Castells

L’entitat cambrilenca presidida per Josep Castells té un centenar d’alumnes d’entre 5 i 25 anys de diferents poblacions

Per Redacció

Imatge de la recepció al Club Hípic Castells, a la sala de plens
Imatge de la recepció al Club Hípic Castells, a la sala de plens | Cedida

L’alcalde, Oliver Klein, i la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, van oferir aquest passat dimecres, una recepció al Club Hípic Castells i van lliurar els diplomes al mèrit esportiu a quatre genets que aquesta temporada s’han classificat a les lligues de Catalunya. L’acte, que es va celebrar a la Sala de Plens, va ser un reconeixement a la trajectòria de l’entitat esportiva, als èxits assolits i a la seva contribució en la difusió del nom de Cambrils arreu del territori. La recepció va començar amb els parlaments de l’alcalde, la regidora i el president del club, Josep Castells Recasens. A continuació, es va fer el lliurament dels diplomes.  

Els i les genets que han rebut distincions són Ariadna Bertran Sancho, primera de Tarragona y cinquena de Catalunya a la final de lligues en la categoria 0* repris AP; Noa Petit Gibert, segona de Tarragona i vuitena de Catalunya en categoria 0*repris AP prèvia final de lligues de Catalunya; Ana Valentí Sopena, tercera de Tarragona i sisena de Catalunya en categoria 0* AP prèvia final de lligues de Catalunya; i Josep Castells Papió, vuitè de Catalunya al campionat de Catalunya celebrat a Girona a la categoria Clàssica 1 de doma, subcampió de Catalunya a la final de lligues de Catalunya, i primer classificat de Tarragona. A més, Ariadna Bertran, Noa Petit i Ana Valentí es van classificar quartes per equips a la final de lligues de Catalunya. 

Club creat l'any 1993

El Club Hípic Castells és un club esportiu creat el 1993 per fomentar l’esport de l’equitació tant de manera lúdica com de competició, que l’any 2008 es inscriure oficialment al registre del Consell General de l’Esport de Catalunya. Durant els 30 anys d’existència, han passat per aquesta entitat esportiva local hi han passat multitud d´alumnes i alguns dels quals han arribat a concursar amb molt bons resultats en competicions europees. En l’actualitat el club té un centenar d’alumnes que fan classe habitualment, d’edats compreses entre els 5 i els 25 anys, majoritàriament de Cambrils però també provinents de diferents poblacions de l’entorn. 

L’equip concursa a nivell territorial per tot Catalunya, i aconsegueix participar en totes les finals de lliga de Catalunya, classificant els seus alumnes entre els 12 millors de Catalunya i els millors de la província de Tarragona en la seva categoria. L´any 2022 ha  concursat en dues categories (0 estrelles i 1 estrella).

Amb aquests excel·lents resultats, l’entitat aspira a continuar essent una referència de Tarragona i de Catalunya, seguir superant-se i poder fer el salt al Campionat d'Espanya. 

Comenta aquest article