Societat

Escoltisme

L'Agrupament L'Estornell de l'Espluga de Francolí fa una descoberta de la Revista Cambrils

En la visita a la seu de la Revista Cambrils, el director de la publicació, Lluís Rovira, els va explicar a grans trets l'evolució del mitjà imprès i del digital i les principals característiques de tots dos

Per Redacció

Un moment de la visita de l'agrupament de l'Espluga de Francolí a la seu de la Revista Cambrils
Un moment de la visita de l'agrupament de l'Espluga de Francolí a la seu de la Revista Cambrils | Cedida

La branca dels Ràngers i Noies Guia de l'Agrupament L'Estornell de l'Espluga de Francolí va fer una visita a la seu de la Revista Cambrils, aquest passat dissabte 4 de març al matí, dins l'estada del cap de setmana que l'agrupament escolta feia a la nostra població. La visita es va emmarcar en l'activitat de la descoberta de llocs i d'activitats que els escoltes van realitzar durant tot el cap de setmana a Cambrils.

En la visita a la seu de la Revista Cambrils, el director de la publicació, Lluís Rovira, els va explicar a grans trets l'evolució del mitjà imprès i del digital i les principals característiques de tots dos, tot emmarcat en l'any en què Revista Cambrils compleix els 70 anys d'existència. Els xiquets i xiquetes del cau de l'Espluga de Francolí van mostrar un gran interès per conèixer els detalls dels mitjans que produeix la Revista Cambrils.

La descoberta del matí del dissabte es va completar amb una altra descoberta, la del Barri Antic. Els escoltes, acompanyats del director de la Revista, van recórrer els carrers del Barri Antic, passant per la plaça de la Vila i la plaça de l'Església de Santa Maria fins arribar a la plaça del Setge.

Comenta aquest article