Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Fira

L'Hospitalet de l'Infant acollirà la fira més gran de Catalunya de LEGO i Playmobil

Neix l’Hospi Brick & Click, que celebrarà el cap de setmana del 18 i 19 de març, al pavelló esportiu amb entrada gratuïta

Per Redacció

Cartell de l'Hospi Brick & Click
Cartell de l'Hospi Brick & Click | Cedida

El cap de setmana del 18 i 19 de març tindrà lloc un nou esdeveniment a l’Hospitalet de l’Infant: l’Hospi Brick & Click, la fira més gran de Catalunya de LEGO i Playmobil. Aquests dies, al pavelló esportiu, ubicat al carrer Tivissa 6, es podran veure 14 diorames de Playmobil i 10 de LEGO, muntats per membres de les associacions Somosclicks (Playmobil) i Hispalug (LEGO), procedents de Catalunya, la Comunitat Valenciana, País Basc i Navarra. En total hi haurà més de 200 metres quadrats d'exposició i també parades de venda. Els horaris d’obertura de la fira seran: el dissabte 18 de març, de 10 a 13:30 h i de 17 a 21 h; i el diumenge 19 de març, de 10 a 13:30 h i de 17 a 19 h. L’entrada serà gratuïta.

"Joc del busca click"

A més, el diumenge 19 de març, a les 18 h, se sortejaran 2 sets de Playmobil i un val de 50 € per gastar als comerços adherits a l'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors. Per participar en els sortejos, del 13 al 19 de març, s'haurà de passar a recollir a l'Oficina de Turisme de Cal Forn unes butlletes del "Joc del busca click", omplir-les correctament i dipositar-les a l'urna que hi haurà a l'exposició. El joc consisteix a trobar 6 figures de Playmobil que s'han amagat als aparadors dels comerços de l’Hospitalet de l’Infant.

Primera edició de la fira

Aquesta és la primera vegada que la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha organitzat aquesta fira, amb la col·laboració de l'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors (ACHV), en vista de l’èxit que va tenir l’exposició de diorames de LEGO i Playmobil que va oferir l’any passat en el Mercat de Nadal, a la Sala Infant Pere del Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer. "Creiem que és un esdeveniment que pot atreure tant a la ciutadania com a la gent de fora del municipi, que pot agradar tant a petits com a grans i que pot ajudar-nos a desestacionalitzar la temporada turística", ha dit la regidora de Comerç i Turisme, María José Gómez.

Comenta aquest article