Esports

Futbol sala

El Mediterrani aconsegueix el triomf després de remuntar el marcador

L'equip cambrilenc continua en els llocs capdavanters de la classificació

Per Redacció

El Mediterrani es va imposar al Roquetes en el partit que es va disputar el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports
El Mediterrani es va imposar al Roquetes en el partit que es va disputar el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala                        Divisió d'Honor Catalana                         Grup 3

CFS Mediterrani 4 - CFS Roquetes 3

Bon partit del Mediterrani, tot i les baixes que presentava, davant un equip visitant que ho va donar tot per puntuar a Cambrils. Els dos equips haurien pogut obrir el marcador però van ser els visitants qui ho van fer en una jugada d'estratègia després d'una sacada de córner i després d'aprofitar un rebot. Marc, als dos minuts,va posar l'empat i novament els visitants s'avançaven en el marcador amb una jugada polèmica, on el jugador que feia el gol i que rematava al segon pal movia la porteria accidentalment. Tal com diu el reglament, voluntàriament o accidentalment no es pot moure la porteria i, per tant, el gol no hauria d'haver pujat al marcador. Els cambrilencs es van posar mans a la feina i Christian amb xut al pal i, més tard, Gerard Beas i Gerard Marqués haurien pogut empatar. Tot i així s'arribava amb victòria visitant a la mitja part.
A la segona part es va veuret un equip local amb moltes ganes de guanyar i fruit d'aquesta empenta, Albert marcava l'empat amb un gran xut i Christian i Luis signaven la remuntada, amb un 4 a 2 en el marcador. El Roquetes va jugar amb porter jugador i a falta de 29 segons posava emoció en els instants finals fent el definitiu 4 a 3, però el marcador ja no es mouria més.

La pròxima setmana el Mediterrani és desplaça a Fraga on intentarà continuar sumant punts en el seu enfrontament amb el Fraga Futsal.

Comenta aquest article