El Laguna cau derrotat a la pista del CFS Reus i no surt del penúltim lloc de la classificació

Els cambrilencs van perdre per 5 a 2 a la pista de l'equip reusenc, novè classificat del grup

Partit de la primera volta de la lliga disputat entre el Laguna i el CFS Reus, el passat octubre | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Divisió d'Honor Catalana Futbol Sala (grup 3)

CFS Reus 5 - Laguna CFS 2

Nova derrota del Laguna a la pista del CFS Reus –novè classificat– per 5 a 2. Els locals es van avançar en el minut 11 de la primera part i, vuit minuts després anotaven el segon. En els darrers segons de la primera part, el CFS Reus marcava el tercer gol; resultat que posava molt coll amunt qualsevol reacció de l'equip cambrilenc. Ja en el segon període, als cinc minuts de la represa, nou gerro d'aigua freda per al Laguna que es marcava en pròpia porteria i feia pujar el 4 a 0 en el marcador. Tres minuts després, Ibrahim marcava el primer dels cambrilencs i, tant sols un minut després, Àlex feia el segon per retallar distàncies. A un minut del final, els reusencs signaven el cinquè i definitiu amb què s'enduien el triomf.

El CFS Laguna no surt de la cua de la classificació i segueix en la penúltima posició. El proper dissabte 11 de març, al pavelló de La Canonja, l'equip rebrà la complicada visita del Futsal Valls, el segon classificat del grup.