Esports

Futbol

El Cambrils Unió deixa escapar els tres punts en el tram final del partit

El partit es va decidir en el tram final, amb un solitari gol del Martorell al minut 86

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió va perdre davant el Martorell en el partit disputat el passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal
El Cambrils Unió va perdre davant el Martorell en el partit disputat el passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                        Primera Catalana                              Grup 3

Cambrils Unió 0 - CF Martorell 1

Alineació: Àlex, Agüero (Aleix Llobet m. 46), Pol Fernández, Álvaro Ortal, Roger Cunyat, Menacho, Pau Prados (Gito m.70), Rubio, Joel Marigot, Ivan Martínez (Chufi m.69) i Ramon Lladó (Marc Benito m.20)

Gol: 0-1 m. 86

Targetes: grogues a Roger Cunyat, Marc Benito i al míster Gillermo Camarero

Tampoc va poder ser i a la segona setmana amb el nou míster Gillermo Camarero a la banqueta, el Cambrils Unió patia una nova derrota, aquest cop a casa, i novament per la mínima de 0 gols a 1. I ho feia davant un rival directe a la classificacio com és el Martorell.
En aquest primer partit a casa sota la batuta del míster Camarero, es va poder veure un canvi d'actitud en els jugadors, es trobaven més ben posicionats al camp, amb unes líneas ben definides. Al mateix temps, es va recuperar la intensitat en el segon temps, una actitud que s'havia perdut.
Si en el partit de la setmana anterior s'encaixava el gol de la derrota en el minut 89, aquesta vegada va ser el gol en contra va arribar al minut 86, o sigui que en els dos darrers partits. aquests minuts finals s'han convertit en fatídics pel Cambrils Unió.
El primer temps va ser bastant pla amb pros i contres per part d'ambdós equips, pero sense cap clara ocasió de gol, ja que no es va enregistrar cap xut a porta. La segona meitat va ser mes intensa i disputada i qualsevol dels dos equips podria haver guanyat, fins que al minut 86, el Martorell centrava sobre l'àrea local, la defensa no va encertar a rebutjar la pilota i de tir creuat i ras a l'esquerra el Martorell aconseguia marcar en el seu segon tir entre els tres pals en tot el partit. Per la seva part, el Cambrils va mostrar un joc molt fluix dels seus davanters, sense que es registrés pràcticament cap ocasió clara de gol.

El Cambrils Unió ocupa el penúltim lloc de la classificació. Aquest proper cap de setmana el Cambrils Unió jugarà al camp del Prat B.

Comenta aquest article