Esports

Futbol

Debacle del FC Cambrils al camp del Montblanc

El partit es va suspendre a falta de 10 minuts per a l'acabament, quan el FC Cambrils es va quedar amb només 6 jugadors; a l'inici del partit el conjunt cambrilenc només en tenia 10

Per Redacció

Un moment del partit disputat entre el FC Cambrils i el Montblanc B, aquest passat dissabte a la tarda
Un moment del partit disputat entre el FC Cambrils i el Montblanc B, aquest passat dissabte a la tarda | Laia Rutman

Futbol                      Quarta Catalana                         Grup 23

CF Montblanc B 9 - FC Cambrils 2 (resultat abans de suspendre el partit)

Dura derrota del FC Cambrils davant el Montblanc B, en un partit que es va suspendre al minut 80, ja que, el Cambrils només disposava, en aquell moment, de 6 jugadors sobre el terreny de joc. La tarda ja va començar malament pel club cambrilenc ja que es va presentar al camp del Montblanc amb només 8 jugadors de camp i el porter suplent, Albert, que va tindre que jugar com a jugador. És a dir, els cambrilencs van iniciar el partit amb 10 jugadors.

Al minut 1 de partit ja es va avançar el Montblanc i al minut 3 empatava el Cambrils amb un gol de Pol Rebull. La superioritat es va posar de manifest i s'arribava a la mitja part amb el resultat de 3-1 a favor de l'equip local. L'últim minut de la primera part l'àrbitre va expulsar Jefferson, per protestar, amb doble groga amb la qual cosa el Cambrils es quedava amb un jugador menys.

Només començar la segona part es va lesionar Pol i un altre jugador i el Cambrils es va quedar amb 7 jugadors. A partir d'aquí van anar caient els gols, un rere l'altre fins arribar al resultat final de 9-2. El segon gol del Cambrils el va marcar Llambrich amb tan sols 7 jugadors al camp. A falta de 10 minuts per a l'acabament i amb una altra jugador que es va haver de retirar lesionat a les files del Cambrils, l'àrbitre va suspendre el partit.

Va ser un partit per oblidar. El club espera la recuperació de jugadors lesionats, "jugadors que s'impliquin i alguns que posin més compromís", segons han manifestat fonts del mateix club. Des del club cambrilenc, a banda de l'apartat esportiu d'aquest partit, s'ha volgut fer constar el condol pels tres menors de Camarles morts en accident de trànsit, aquest cap de setmana.

La propera setmana el FC cambrils juga a Salou, contra el Costa Daurada.

 

Comenta aquest article