El cambrilenc Edgar Curto aconsegueix la primera posició en la cursa disputada a Vila-seca

El jove cambrilenc, Edgar Curto, al centre de la imatge
El passat diumenge 29 de juliol, el cambrilenc Edgar Curto va disputar una nova cursa, en aquest cas va ser a Vila-seca, en una cursa organitzada pel Club Ciclista Vila-seca, i amb un circuit d'un quilòmetre. L'Edgar va atacar a pocs metres de la sortida i va continuar escapat fins a creuar la línia d'arribada, deixant uns 4 segons de diferència amb el segon corredor, que és el que segueix liderant el grup de la categoria de promeses.

El líder de la classificació porta cert avantatge, ja que l'Edgar va començar la competició més tard, per problemes amb la llicència, tot i que a poc a poc li ha anat restant punts, fins a situar-se actualment a 8 punts del líder.

La propera cursa es disputarà el proper 12 d'agost a Amposta, una cursa de la Copa Tarragona i no puntuable per a la Copa Catalana.