Esports

Tir olímpic

Sis esportistes del Club de Tir Olímpic Cambrils competeixen a la II Copa President d'avantcàrrega i retrocàrrega a Elx

Per Redacció

Logotip de la competició que es va disputar a Elx
Logotip de la competició que es va disputar a Elx | Cedida

Del 24 al 26 de febrer es va disputar a Elx (Alacant), la II Copa President AAHH Avantcàrrega i retrocàrrega. Per part del Club de Tir Olímpic Cambrils hi van participar Joan Ferraté Rosals, Pere Rofes Vernis, Francesc Xavier Vernet Medico, Pere Antoni Pardo Reche, Jesús Arribas García i Hèctor Vila Cerdà. En començar la competició es va guardar un minut de silenci per la pèrdua de l'esportista "Capitán" –una institució en aquest club–.

En aquesta competició es van donar cita 49 participants corresponents a alguns dels millors esportistes nacionals en aquest tipus de modalitats: Eloy Gonzalo 100M, Freire I Brull 5100M, Freire I Brull 6100M, Martín Cerezo 25M, Núñez De Castro 4 50M, Núñez De Castro 3 50M, Pinyal 1 25M, Pinyal 2 25M. Per part dels esportistes locals, aquesta vegada, no es van complir els resultats esperats.

El dia va ser força fred, però a les instal·lacions hi va haver un excel·lent ambient que va ajudar en el bon funcionament de la competició amb unes instal·lacions molt adequades per practicar el tir esportiu. Durant tot el dia va regnar una bona companyonia i concòrdia entre tots els participants. A més, al migdia es va oferir una paella per als assistents.

Comenta aquest article