Cultura

Casal Popular

El Casal Popular El Polvorí acull una mostra d'artistes cambrilenques, avui, i un taller de serigrafia, el dimarts

A banda d'aquestes activitats, el proper dijous 9 de març a les 19,30 h, es farà la presentació del llibre La gran explosió, de Toni Orensanz i Rafa Marrasé

Per Redacció

Cartell de la Mostra d'artistes cambrilenques
Cartell de la Mostra d'artistes cambrilenques | Cedida

El Casal Popular El Polvorí inaugura, avui a les 17,30h, una mostra d'artistes cambrilenques en la que hi participen Nuri Mariné, Marta Nolla, Queralt Osorio i Marta Claret.. Aquesta exposició estarà activa durant tot el mes de març i està emmarcada en motiu del 8M. D'altra banda, aquest proper dimarts 7 de març, a les 18 h, el Casal Popular acollirà un taller de serigrafia, a càrrec de Maria Jan. Qui estigui interessat a participar-hi pot reservar la plaça enviant un mail a casalpopulardecambrils@gmail.com. Les persones que hi participin podran portar al taller la samarreta, els pantalons o el tèxtil que vulguin estampar.

Presentació de La gran explosió, de Toni Orensanz i Rafa Marrasé

El proper dijous 9 de març, a les 19, 30h, el Casal Popular El Polvorí acollirà la presentació del llibre La gran explosió, de Toni Orensanz i Rafa Marrasé. La presentació anirà a càrrec del periodista Andreu Dalmau.

Xerrada sobre esport popular, el passat dissabte 25 de febrer

Dins aquesta intensa activitat que està portant a terme el Casal Popular El Polvorí, el passat dissabte va acollir una xerrada-col·loqui en la que hi van participar representants del FC Tarraco de Tarragona i del Club Esportiu Popular La Turba de Valls. En la xerrada, des del FC Tarraco es va parlar d'inclusió i igualtat real dia a dia, amb l'equip femení, el masculí i el de diversitat funcional, "som un equip del poble i pel poble. Qui vulgui jugar ha de poder jugar, que cap nen i nena quedi exclòs perquè no pot pagar les quotes abusives de la resta de clubs". La Turba de Valls, per la seva part, vol recuperar la part popular de l'esport, "per promoure uns valors que busquen trencar amb l'esport competitiu que segrega per classes".El club té 7 seccions i disposa de quotes que s'adapten a totes les situacions, "generem xarxa i comunitat en una societat individualitzada, en un context on comencen a creixer agressions feixistes i homòfobes ens organizem per fer-hi front ". Després de la xerrada es va fer un vermut per cloure la trobada matinal al Casal Popular.

Comenta aquest article