Informació general

Les mútues ReddisMatt, de Tarragona i Fimac de Barcelona, es fusionen per posar en marxa la mútua Activa

Per Judit Pinazo



Els membres de la junta directiva de la nova mútua Activa, ahir a la seu de ReddisMatt a Tarragona
Ahir al matí es va oficialitzar la fusió de dues de les mútues més importants de Catalunya, la ReddisMatt, de Tarragona la qual té una oficina a Cambrils, i la mútua Fimac, de Barcelona que es convertiran, a partir del gener de 2008, en la nova mútua Activa. L'acte de presentació de la nova empresa es va fer a Tarragona a la seu de la mútua ReddisMatt on van assistir-hi Xavier Artal, president de ReddisMatt, Joan Castells, president de Fimac, Ferran Teixidó, vicepresident de ReddisMatt, Fernando García, director gerent de Fimac i Miquel Àngel Puig, director executiu de la ReddisMatt.

La nova mútua, Activa, passarà a ocupar el novè lloc en el rànquing nacional de mútues, i el quart pel que fa a mútues catalanes en volum de facturació. Aquesta iniciativa, tal i com explicava ahir Artal, s'emmarca dins del procés de concentració del sector impulsat des del Govern Central, que ha provocat que s'hagi passat de 120 mútues a l'any 1990 a les 22 actuals.

Amb aquesta fusió, Activa, tindrà una dimensió a nivell nacional, i comptarà amb una cartera de 82.000 empreses i donarà cobertura a mig milió de treballadors, estarà present en 42 províncies i té previst ingressar 135 milions d'euros a l'any 2008.

La junta directiva estarà formada per Xavier Artal, que en serà el president, Joan Castells, vicepresident primer i Ferran Teixidó que en serà el vicepresident segon.

Comenta aquest article