Informació general

Infraestructures

Oliver Klein: «Sobre el Teatre Auditori estem buscant algun privat que pugui acabar l'obra a canvi d'uns anys de concessió i de gestió»

Segons va dir l'alcalde a la sessió plenària del 24 de febrer, "l'objectiu és generar un concurs a través del qual, les empreses interessades puguin acabar l'obra i gestionar l'equipament"

Per Berta Ruiz

Aspecte de l'estructura del Teatre Auditori des de les vies de l'antic traçat ferroviari
Aspecte de l'estructura del Teatre Auditori des de les vies de l'antic traçat ferroviari | Lluís Rovira i Barenys

"Sobre el Teatre Auditori estem buscant algun privat que pugui acabar l'obra a canvi d'uns anys de concessió de la gestió de la mateixa. En aquest projecte també incorporem una ampliació dels seus usos així com una parcel·la limítrof; tot plegat s'està treballant el Departament d'Urbanisme de l'Ajuntament. L'objectiu és generar un concurs a través del qual, les empreses –que ja han manifestat el seu intères– podrien optar a acabar l'obra i, posteriorment, gestionar l'equipament del Teatre Auditori i Palau de Congressos, així com també una inversió hotelera complementària". Amb aquestes paraules s'expressava l'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, en la sessió plenària del passat 24 de febrer. Ho feia arrel d'una pregunta formulada per la portaveu d'ERC, Camí Mendoza, sobre quines perspectives hi ha per "desencallar el Teatre Auditori".

12 anys d'ençà que es va enllestir la primera fase

El futur del Teatre Auditori és una pregunta recurrent d'ençà que les obres van quedar totalment paralitzades, just quan es va completar la primera fase de les obres. Aquesta primera part de l'obra es va enllestir el març de 2011, poc abans de les eleccions municipals del 22 de maig de 2011 i que van propiciar un canvi de govern municipal. La segona fase de les obres ja no es va tirar endavant i pocs mesos després es desmuntaven les grues. Des d'aleshores hi ha una gran estructura de formigó, ubicada al costat de l'estació d'autobusos i de l'antic traçat ferroviari.

Comenta aquest article