Esports

Rem

Cinc equips del Club Rem Cambrils disputen la segona regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani a Deltebre

La modalitat de regata va constar d'una tanda d'eliminatòries (amb excepció de les categories inferiors) per tal de determinar l’accés a les respectives finals

Per Antoni Font

Un moment de la competició de l'equip Juvenil Masculí
Un moment de la competició de l'equip Juvenil Masculí | Antoni Font

Aquest passat diumenge 26 de febrer, Deltebre va ser l’escenari de la segona regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani. Organitzada l’Associació Esportiva Xino-Xano, va comptar amb la participació de tretze clubs i un total de 35 equips inscrits. El Club Rem Cambrils va participar-hi amb un total de cinc equips: cadet mixt (masculí), juvenil mixt (masculí), veterà masculí, veterà femení i absolut femení.

La modalitat de regata va constar d'una tanda d'eliminatòries (amb excepció de les categories inferiors) per tal de determinar l’accés a les respectives finals. El format emprat va ser regata amb ciavogues, amb un recorregut de 700 metres i dues ciavogues en el cas de les categories de veterà masculí, veterà femení i cadets i de 1.400 metres i 4 ciavogues per la resta de categories.

Resultats de la prova:

En les categories inferiors, l’equip juvenil masculí va disputar la regata tot sol ja que l’equip contrincant el Club Rem Badalona, no es va presentar a la prova. El fet de disputar igualment la regata va ser amb l’objectiu de mantenir la il·lusió de poder competir, obtenint l'equip Juvenil una simbòlica 1a posició amb un registre de 08:54,60 min. Pel que fa a la categoria cadet masculí van obtenir la 3a posició amb un registre de 04:32,70 min.

Pel que fa a les categories superiors, l’equip absolut femení va ser l’única tripulació en classificar-se per disputar una final A, obtenint la 4a posició, amb un temps de 08:37,90 min.

L’equip veterà masculí va classificar-se per disputar la final B, obtenint la 2a posició, amb un temps de 03:31,60 min. Tant mateix, l’equip veterà femení en la tanda d’eliminatòries només va poder classificar-se per poder disputar la final C, finalitzant en la 2a posició amb un crono de 03:45,10 min.

Classificació a la Lliga de Llaüt Mediterrani

Amb dues regates realitzades d’un total de cinc que consta la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani 2023, les posicions i puntuacions obtingudes fins ara són les següents:

Absolut Femení:    4a posició amb 33 punts.
Veterà Femení:    9a posició amb 22 punts.
Veterà Masculí:    6a posició amb 30 punts.
Cadet Masculí:    3a posició amb 18 punts.
Juvenil Masculí:    1a posició (sense puntuació oficial a l'ésser l'únic equip participant).

La 3a regata tindrà lloc al Canal Olímpic a Castelldefels, el proper diumenge 12 de març.

A dalt, l'equip cadet mixt; a sota, el veterà femení, en tercer lloc el veterà masculí i, a baix, l'absolut femení (fotos: Antoni Font i Chistian Paniagua)

 

Comenta aquest article