Informació general

L'Àrea d'Esports prepara el pla d'usos per a la gestió i l'ús de la pista d'atletisme

Per Berta Ruiz



Aspecte actual de la pista d'atletisme
L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils està treballant en la redacció del pla d'usos per a la gestió i l'ús de la pista d'atletisme, tant per part del Club Atletisme Cambrils, com per les escoles del municipi i d'altres usos que se'n podran fer de la instal·lació.

En declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, el regidor d'Esports –Joan Recasens– va explicar alguns detalls dels tràmits que s'estan duent a terme en aquests moments, per tal d'establir aquest conveni per a l'ús de la instal·lació un cop es recepcioni la pista d'atletisme.

Aquest pla d'usos ha de regular l'explotació de la instal·lació per part del Club Atletisme Cambrils, però també, segons va explicar Joan Recasens, es vol implicar a totes les escoles del municipi, per a que facin ús de la mateixa, i per a que tots aquells esportistes federats i no federats, puguin tenir el seu espai per córrer.

Els vestidors

Pel que fa a la segona fase de construcció de la pista d'atletisme, que contempla, en primer lloc, la construcció dels vestidors, Joan Recasens explica que ara s'està a l'espera de tenir el vistiplau de la Generalitat, per tal de poder licitar i començar a realitzar les obres. Segons Recasens, alguns problemes en la gestió interna de l'empresa encarregada de la supervisió d'aquests projectes, ha fet que s'endarrereixin els tràmits. De fet, recordem que l'Ajuntament de Cambrils va demanar a la Generalitat una subvenció de 500.000 euros aproximadament, que els hi va ser concedida, per tirar endavant la segona fase, amb la construcció dels vestidors, les grades i el bar-restaurant.
Un cop es tingui el vistiplau de la Generalitat, s'engegaran les obres per enllestir els vestidors, mentre que la construcció de les grades es farà més endavant. Segons Joan Recasens, en aquest cas també es mirarà de buscar més subvencions, per a que el cost sigui el mínim. De fet, el nou equip de govern municipal també està treballant en els pressupostos i inversions per a l'any vinent.

D'altra banda, segons va explicar el regidor d'Esports, també hauran de venir els tècnics de la Generalitat per comprovar que tot estigui correcte i que la pista d'atletisme compleixi totes les normatives i es verifiqui la distància exacta per a ser homologada i pugui acollir competicions oficials. Finalment, s'haurà de recepcionar definitivament, i establir aquest pla d'usos, a partir del mes de setembre.

Comenta aquest article