Esports

Judo

El judoka David Sevilla queda cinquè al campionat de Catalunya cadet

Els altres dos judokes cambrilencs que van prendre part en aquesta competició van ser Jaume Coll i Dídac Álvarez

Per Miquel Díaz

Imatge dels tres judokes cambrilencs que van competir al campionat
Imatge dels tres judokes cambrilencs que van competir al campionat | Cedida

El passat dissabte, es va disputar al complex Esportiu del Badia del Vallès, el campionat de Catalunya de judo per a la categoria cadet (nascuts 2008, 2007 i 2006). Tres judokes del Club escola de Judo Dojo Cambrils van competir en aquesta categoria pel matí. Els judokes cambrilencs que van competir van ser Jaume Coll i Dídac Álvarez al pes de -60 kg. i el David Sevilla al pes de -55 kg. Cal destacar que aquest és el primer any per als judokes cadets del club, és un any d'adaptació a la nova categoria i, en algunes ocasions han de lluitar contra altres esportistes cadets però un any o dos més grans que ells. Durant una temporada són els més petits de la categoria.

El Jaume Coll i el Dídac Álvarez van competir tots dos a la categoria de -60 kg. i no van poder passar del primer combat. El Jaume va perdre contra un judoka de Girona i el Dídac contra un judoka de Moià; tots dos van caure derrotats al combat de classificació i hauran de seguir millorant la seva tècnica i controlar els nervis del primer combat per poder avançar en els propers campionats.
 
Al pes de -60 kg., el David Sevilla va fer un bon paper i s'està adaptant bastant bé a la categoria en el seu primer any com a cadet. El cambrilenc va guanyar els seus dos primers combats i va caure derrotat al tercer combat que disputava contra un judoka de Manresa. Aleshores va ser repescat per a disputar la medalla de bronze i, d'aquesta manera va guanyar dos combats més. El sisè combat que va disputar era el de la medalla de bronze, el qual no va poder superar i va acabar la competició en una molt merescuda cinquena plaça. Aquest va ser un campionat bastant dur en el què els judokes locals es van esforçar de valent i van sumar experiència i combats per a la propera competició.

Comenta aquest article