Informació general

La varietat d'estils musicals protagonista de la cinquena edició del Game Over Festival

Per Judit Pinazo



Moment de l'actuació del grup Albaraka Reggae, el passat dissabte dins el Game Over Festival
Aquest passat dissabte es va celebrar una nova edició del Game Over Festival, que enguany arriba a la cinquena edició. El Festival es consolida com la cita de música alternativa de l'estiu cambrilenc. Unes 2500 persones van passar pel passeig de les Palmeres durant la nit, per veure l'àmplia varietat de grups i estils del festival d'enguany.

En aquesta cinquena edició es van poder veure les actuacions del grup barceloní de fusió La Kinky Beat, Badsoundsystem d'estil 'Hip Hop Ragga' d'Irún, Albaraka Reggae, el grup barceloní de 'Hardcore Punk' Rabia Positiva i els cambrilencs A Voces que van presentar el seu primer treball ...a nuestro aire, i que va ser l'actuació més multitudinària del festival.

Destacar que en un principi havien de venir un total de 8 grups, però per motius d'adaptació a l'ordenança municipal de sorolls es va haver de retocar el cartell. L'hora màxima per realitzar concerts a l'aire lliure, segons l'ordenança municipal, és a les 03:00 hores i si haguessin vingut 8 grups, per respectar aquest horari, s'hagués hagut de començar el festival a les 18 hores, una hora que segons, l'organització "fa massa calor per fer concerts".

Segons explicava Etor Arenaza, organitzador del Festival, en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, un altre dels motius de la modificació del cartell és la retallada de pressupost que ha sofert el Festival "el Game Over és un festival gratuït i si ens retallen el pressupost no poden costejar-nos tants grups".

Comenta aquest article