Societat

Carnaval

L'Ajuntament del Carnaval dona per inaugurada la Rambla de Jaume I

Després del ple del passat divendres, el consistori carnavalesc va anar fins el port i va inaugurar la Rambla de Jaume I

Per Redacció

Detall de la inauguració de la Rambla de Jaume I, el passat divendres al vespre
Detall de la inauguració de la Rambla de Jaume I, el passat divendres al vespre | Cedida

El nou ajuntament del Carnaval va encetar el seu mandat amb una ànsia d'inaugurar coses. Quan el nou alcalde va arribar a l'Ajuntament, aquest passat divendres al vespre, el primer que va fer va ser inaugurar l'edifici consistorial, acompanyat del seu seguici. Un cop dins de la Casa de la Vila, l'alcalde també va tallar la cinta davant la parella de gegants que hi ha al vestíbul de l'edifici. Però aquesta fal·lera inaugurativa no es va aturar aquí ja que després de la celebració del plenari a la sala de plens, l'alcalde i la comitiva es van desplaçar fins el barri del port per inaugurar la Rambal de Jaume I.

Recordem que el passat mes de gener, quan es preveia que les obres estaven a punt de concloure's, l'Ajuntament (el de veritat) va anunciar que la rua del Carnaval passaria per la remodelada Rambla de Jaume I. Dies després es va fer una rectificació atenent que el tram final de les obres s'encallava per problemes de despatx. Però el nou consistori carnavalesc, aquest cap de setmana, no ha volgut deixar passar l'ocasió i va fer l'acte d'inauguració de la Rambla, això sí, en format íntim.

Comenta aquest article