Societat

Carnaval

Un espectacle d'animació infantil amb guerra de confeti clou els actes carnavalescos del cap de setmana (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

La plaça del Pòsit es va omplir de gom a gom en l'acte que va tenir la canalla com a protagonista

Per Redacció

Un moment de la pluja de confeti a la plaça del Pòsit, ahir al matí
Un moment de la pluja de confeti a la plaça del Pòsit, ahir al matí | Kërzops

Els actes de Carnaval del cap de setmana es van cloure, ahir al matí, amb l'espectacle d'animació infantil que es va celebrar a la plaça del Pòsit. La canalla, la majoria d'ells amb la seva disfressa, va agafar el protagonisme de l'espectacle A tota màquina, a càrrec de la Cia Bitxicleta. Grans i petits van participar d'aquesta festa que es va cloure amb una pluja de confeti. La plaça del Pòsit va enregistrar una gran afluència de gent en aquest acte que tancava l'activitat festiva del cap de setmana del Carnaval 2023 a Cambrils.

Demà dimarts 21 de febrer tindrà lloc el darrer acte del Carnaval amb l'enterrament de la Sardina. A partir de les 19 h, al Centre Cultural, es farà la vetlla del cos del Carnestoltes. Seguidament se sortirà en comitiva fúnebre fins a la plaça de la Vila on a les 19, 30 h es farà la cerimònia de comiat i la lectura del testament del Carnestoltes.

 

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades