Societat

Carnaval

Un miler de persones repartides en 13 comparses protagonitzen una animada rua del Carnaval (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

La rua va sortir del final de la Rambla del Regueral i després de recórrer la façana del port fins arribar a l'Eixample va tancar el recorregut a l'Ateneu Juvenil

Per Lluís Rovira i Barenys

La rua del Carnaval va recórrer la façana del port, en el seu tram inicial
La rua del Carnaval va recórrer la façana del port, en el seu tram inicial | Lluís Rovira i Barenys

Un total de 13 comparses i un miler de persones van protagonitzar la rua del Carnaval de Cambrils, ahir a la tarda. Les compares van sortir del final de la Rambla del Regueral i van recórrer la façana del port fins arribar a la rotonda de la vela on fan enfilar camí cap a la vila a través del carrer de Robert Gherard, avinguda dels Països Catalans i avinguda d’Adelaida des don van enfilar el carrer del Baix Camp, avinguda de Josep Vidal i Barraquer, carrer de la Verge de Montserrat i van enfilar des del passeig de la Salle fins l’Ateneu Juvenil.

Les 13 comparses van aportar la gresca als carrers de Cambrils. Les disfresses van abastar tots els àmbits; els pirates, els “neolítics” i els “wallys”, van conviure amb els Simpsons, els animals de Madagascar, els personatges d’Alícia i de joc de trons. També hi havia astronautes, emoticons, màscares venecianes i fans de la música. I tot plegat, acompanyat per un temps ideal que va fer lluir un dels actes centrals del Carnaval de Cambrils, juntament amb l’arribada del Carnestoltes del dia anterior. El fi de festa es va fer a l’Ateneu Juvenil, a la nit, amb la celebració del ball amb DJ Dimuca i DJ Coco.

Comenta aquest article

Galeries relacionades