Contundent derrota del Mediterrani a casa davant el Maristes de Lleida

Tot i no fer un mal partit el Mediterrani va patir uns derrota a casa on molt de mèrit el va tenir el porter visitant

Un moment del partit entre el Mediterrani i el Maristes Montserrat de Lleida, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol sala                       Divisió d'Honor Catalana                  Grup 3

CFS Mediterrani 2 - Maristes Montserrat Lleida 6

Tot i no fer un mal partit el Mediterrani va patir uns derrota a casa on molt de mèrit el va tenir el porter visitant. Un 0-2 al descans feia presagiar un partit complicat, precisament en el primer partit en el que els locals comptaven amb tots els jugadors disponibles. A la segona part una cessió va permetre als visitants fer el 0-3 que Martin als pocs segons retallava amb un gran gol. A partir d'aquí el Mediterrani ho va provar de totes les maneres però no era el dia... Gerard Marquès, va posar el 2-5 a falta de 4' posant llum a l'esperança, tot i això els lleidatans van fer seguidament el 2-6 que tancava el marcador.
El Maristes de Lleida va demostrar una molt bona pegada i un encert constant de cara a la porteria que li van permetre emportar-se aquests valuosos punts de la pista cambrilenca.
El Mediterrani disputarà, després de l'aturada per Carnaval, el derbi cambrilenc contra el Laguna.