Esports

Handbol

El CH Cambrils no surt de la dinàmica negativa de resultats i encaixa una nova derrota a casa contra el CH Ribes

El Cambrils va oferir una molt millor cara, però va encaixar una nova derrota –la sisena consecutiva–, és el dotzè classificat del seu grup i se situa a 8 punts de la zona de descens

Per Redacció

Un moment del partit entre el CH Cambrils i el CH Ribes, disputat el passat dissabte al vespre
Un moment del partit entre el CH Cambrils i el CH Ribes, disputat el passat dissabte al vespre | Berta Ruiz

Handbol

Segona Catalana  - Primera Fase B

CH Cambrils 30 - CH Ribes 37

El CH Cambrils va rebre a casa, aquest passat dissabte al vespre, al CH Ribes –segon classificat del grup– en el primer partit de la segona volta del campionat de lliga. Els cambrilencs van iniciar el partit oferint un molt bon joc amb una defensa sòlida i un atac efectiu que els va permetre posar-se amb un ampli avantatge de gols. A partir d'aquí, les rotacions obligades de la banqueta per aguantar el ritme del joc van propiciar que aquesta bona dinàmica anés canviant, fet que van aprofitar els visitants per anar reduint la renda que tenia el Cambrils. De fet, es va arribar al final de la primera part amb un ajustat 16 a 15.
En la represa de la segona part va seguir la màxima igualtat en el joc i en el marcador. No obstant això, tres errades consecutives de pèrdues de pilota per part dels cambrilencs van ser aprofitades pel Ribes per eixamplar el seu avantatge amb tres gols, a falta de cinc minuts del final. La pressió que van exercir els cambrilencs als jugadors laterals del Ribes tampoc va ser suficient per intentar capgirar el marcador. A més, aquesta mateixa precipitació en el joc dels locals va fer que els visitants encara agafessin una major diferència de gols fins al definitiu 30 a 37. El Cambrils va oferir una molt millor cara, però va encaixar una nova derrota –la sisena consecutiva–, és el dotzè classificat del seu grup i se situa a 8 punts de la zona de descens.
 
A diferència d'altres disciplines esportives que aturen la competició aquest cap de setmana de Carnaval, l'handbol sí disputarà la seva jornada de lliga. El CH Cambrils es desplaçarà a la pista del CE Tortosa –tretzè classificat–, en el derbi tarragoní de la categoria.

Comenta aquest article