Futbol sala

El Laguna salva un punt de la seva visita a la complicada pista del FS Vinyols

El Laguna visitava la pista dels vinyolencs que iniciaven la jornada com a segons classificats; els cambrilencs van ser capaços de treure un empat a 2

Imatge del partit de la primera volta entre el Laguna i el Vinyols, disputat el passat mes d'octubre | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Divisió d'Honor Catalana Futbol Sala (grup 3)

FS Vinyols 2 - Laguna CFS 2

El Laguna es desplaçava aquest passat cap de setmana a la complicada pista del FS Vinyols, equip que iniciava la jornada com a segon classificat del grup. Els cambrilencs van quallar un bon partit i van ser capaços de salvar un empat i sumar un punt. Als 5 minuts de partit, els vinyolencs s'avançaven en el marcador, però només quatre minuts després arribava la resposta dels cambrilencs amb una diana obra d'Ibrahim. Al quart d'hora de joc de la primera part, el Vinyols es tornava a avançar, però novament, aquest avantatge va ser neutralitzat pel Laguna, cinc minuts després, amb un gol de Miguel Torrente. Amb el resultat d'empat a dos s'arribava al descans. Ja en el segon període, el partit va mantenir una dinàmica d'igualtat i cap dels dos equips va ser capaç de tornar a perforar la porteria rival. Finalment, resultat de 2 a 2, i repartiment de punts.

Fruit d'aquest resultat, juntament amb la resta d'enfrontaments de la jornada, el Vinyols ha baixat fins a la quarta posició del grup, per darrere del Futsal Valls que és el líder, seguit del FS Solsona i el Baró de Maials. El Laguna segueix ocupant el penúltim lloc del grup que tanca La Sentiu.

Aquest proper cap de setmana no hi ha jornada de lliga amb motiu del Carnaval. La competició es reprendrà el 26 de febrer, a les 16 hores, amb la disputa del derbi cambrilenc de futbol sala contra el Mediterrani.