Esports

Vela

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Iker Múgica, guanya el XI Trofeu Comodor d'Optimist del CN Garraf

La competició, que va reunir a 151 regatistes d’arreu de Catalunya, va ser classificatòria pel Campionat de Catalunya, que se celebrarà a Roses al mes de març

Per Redacció

Foto de grup de l'equip del Club Nàutic Cambrils desplaçat a la regata del CN Garraf
Foto de grup de l'equip del Club Nàutic Cambrils desplaçat a la regata del CN Garraf | Cedida

El Club Nàutic Garraf va acollir aquest cap de setmana el XI Trofeu Comodor d’Optimist, prova final del circuit català N2 d'Optimist que va arrencar al mes de setembre a l'Escala i ha fet parada a Vilanova i la Geltrú, el Masnou i Cambrils. La competició, que va reunir a 151 regatistes d’arreu de Catalunya, va ser classificatòria pel Campionat de Catalunya, que se celebrarà a Roses al mes de març.

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Iker Múgica, es va proclamar vencedor absolut de la competició aconseguint uns excel·lents resultats en totes les proves. En la categoria sub 13 femenina, la també regatista del CNCB Irene Isasa es va fer amb la segona posició; mentre que en sub13 masculina, el cambrilenc Marcel Martí va ser tercer al podi. Va ser un cap de setmana marcat pel poc vent, tot i que va ser constant i va permetre disputar sis proves. L’equip d’Optimist del CNCB va estar representat a la competició per un total de 21 regatistes, que van navegar molt bé durant les dues jornades del Trofeu
Comodor.

L’equip cambrilenc el van completar Manuel Alegret, Yago Alegret, Darío Alvaredo, Arturo Conchillo, Joan Domingo, Gisel Fontana, Miguel Garcia, Albert Gimeno, Cristina Guillén, Àlex Martí, Lucas Montiu, Sergi Muñoz, Adriana Penas, Daniel Pérez, Pepe Peñaranda, Oriol Pujol, Roger Ramon, Félix Ramos i Àlvar Vila. Els i les esportistes van estar acompanyats pels entrenadors, Bea Muro, Oriol Oliva i Leandre Garcia; així com per Aleix Monmany, director esportiu del Club Nàutic Cambrils.

A dalt, Iker Múgica en la primera posició del podi; a sota, Irene Isasa en el segon lloc del podi i, a sota, Marcel Martí en la tercera posició del podi (fotos: Cedides)

 

Comenta aquest article