Clara derrota del Cofran 95 CB Cambrils femení a la pista del Reus Ploms Salle Negre, líder invicte del grup

Les cambrilenques, que afrontaven el partit amb diverses baixes de jugadores, van mantenir el ritme durant els dos primers quarts però en la segona part es van veure superades per les reusenques

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Categoria Femenina

Reus Ploms Salle Negre 75 - Cofran 95 CB Cambrils femení 27

Flor Devesa (8), Olga De Febrer (2), Mireia Gorriz, Claudia Navarro, Eva Arina (2), Ingrid Parés (2), Judit Ferrús (2), Maria Ferrús (10), Anna Nieto, Montserrat Hernández (1).

11/28 Tirs lliures. 25 faltes personals (cap eliminada).

Parcials: 9-6 / 26-6 / 18-6 / 22-9

El Cofran 95 CB Cambrils sènior femení patia, aquesta darrera jornada, la segona derrota consecutiva, aquest cop contra el líder invicte de la classificació, el Reus Ploms Salle Negre. Les cambrilenques afrontaven el partit amb diverses baixes, sobretot de jugadores exteriors, i també sense el suport inicial de les júniors que reforcen l'equip, que tenien partit aquella mateixa tarda però van fer l'esforç per arribar a la mitja part i ajudar a les seves companyes.
Tot i que s'esperava un equip molt superior, amb jugadores presents al primer equip del Reus Ploms, les jugadores de Francesc Aixalà van treure pit de la seva bona defensa durant el primer quart i van posar les coses difícils a les ganxetes finalitzant el primer parcial amb un 9-6.
La intensitat del CB Cambrils va seguir fins a mitjans del segon quart, en el qual la pressió ininterrompuda del rival va provocar diverses pèrdues de pilota que les distanciaven en el marcador. Aquest fet, va provocar la baixada de moral de les noies i el Reus Ploms ho va aprofitar per sentenciar el partit en pocs minuts, aconseguint un parcial de 26-6 (35-12).
Després del descans, les cambrilenques van anar recuperant l'actitud però el Reus Ploms mantenia una intensitat que dificultava que les blaves anotessin. La dinàmica es va mantenir tota la segona part, arribant al final del partit amb una victòria clara del Ploms per 75-27.

Després de la jornada de descans, aquest proper cap de setmana per la festa del Carnaval, el sènior femení s'enfrontarà a casa contra l'AD Torreforta el dissabte 25 febrer, a les 20 hores.