Esports

Futbol

El Cambrils Unió B s'imposa al FC Cambrils en el derbi cambrilenc de Quarta Catalana

El FC Cambrils es va avançar en el marcador i el Cambrils Unió B va aconseguir el gol de la victòria en el darrer minut de partit

Per Redacció

Un moment del partit entre el Cambrils Unió B i el FC Cambrils, disputat el passat dissabte a la tarda
Un moment del partit entre el Cambrils Unió B i el FC Cambrils, disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol                 Quarta Catalana                         Grup 23

Cambrils Unió B 2 - FC Cambrils 1
 
Segon derbi de la temporada dels equips cambrilencs de Quarta Catalana. A la primera volta el Cambrils Unió B es va imposar per 0 gols a 3. En aquesta ocasió també va guanyar el Cambrils Unió B però ho va fer per la minima, amb un resultat de 2 gols a 1, un resultat que li permet continuar primer del seu grup i amb tres punts d'avantatge sobre el segon, el Borges del Camp.
El FC Cambrils es va avançar al minut 14 per mediació d'Akbih. El Cambrils Unió B va empatar amb gol de Burgos, al minut 44. I a un minut pel final, el Cambrils Unió B aconseguia la victòria mitjançant Rafi.

El partit va ser jugat de tu a tu, amb bones jugades i ocasions per part de tots dos equips. La clau de la victòria del Cambrils Unió va ser que van arribar més frescos al tram final del partit, que és quan van aconseguir el gol de la victòria.

La lliga es reprèn el darrer cap de setmana de febrer. El FC cambrils jugarà a casa contra el Reus de Tota la Vida i el Cambrils Unió B ho farà al camp del Montbrió.

Comenta aquest article