Hoquei patins

El Cambrils CH guanya a la pista del Sitges i accedeix a la fase d'ascens

Amb aquest triomf corresponent al darrer partit de la primera fase de la competició el Cambrils estarà entre els millors en aquesta segona fase per aspirar al tan esperat ascens

Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils Club Hoquei aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils Club Hoquei aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei patins                   Segona Catalana                       Grup 1A

CP Subur Sitges 0 - Cambrils CH 2

El Cambrils va haver de patir de valent per emportar-se el partit en una pista complicada com és la del Sitges. Va ser una setmana molt atípica, en la que tres jugadors van estar amb febre tots els dies mentre que Armando no podia jugar per acumulació de targetes blaves i el capità Jordi Morales deixava l’equip pel que resta de temporada, per complir amb compromisos professionals.

Va ser una primera part de patir, en la que el Sitges demostrava que vendria cara la victòria. Els locals van començar amb una defensa pressionant a la que els cambrilencs els va costar d'atacar. A més, els jugadors sitgetans van fer una primera part a un ritme molt alt en atac i van fer lluir Felipe Quintanilla en més d’una ocasió, havent de parar un penal quan només s’havien jugat 6 minuts de partit. Amb el 0-0 es va arribar a la mitja part.

A la segona part, el Cambrils va sortir del vestuari amb ganes d’emportar-se el partit i de donar una altre imatge. Així, a 15.45 per l’acabament, una bona triangulació va acabar amb una passada a Pere al segon pal que no va perdonar. La rotació de jugadors que va fer el Cambrils a la primera part semblava donar fruits en aquells moments, ja que el Sitges, amb només 5 jugadors, ja no podia mantenir el mateix ritme. Només 4 minuts després del primer gol, Javier feia el segon després d’una entrada lateral i de rematar dins la xarxa el rebot que ell mateix havia generat.

En aquell punt, el Sitges va voler trencar el partit i es van produir una sèrie de contraatacs en els que el porter cambrilenc Felipe va tornar a demostrar el perquè del seu fitxatge. El Cambrils no va ser capaç d’ampliar distàncies tot i disposar de situacions molt clares de gol. Així es va arribar al final d'un partit en el que el millor va ser Felipe i amb la nota positiva que el Cambrils te fons d’armari pel que fa a jugadors; Javier Isern, Toni Martínez i Joel Macaya, aquest últim ja ha passat a incorporar-se a la plantilla del primer equip. També van acompanyar l’equip Marc Gros i Biel Rovira.

Amb aquest triomf corresponent al darrer partit de la primera fase de la competició el Cambrils, aquest any sí, estarà entre els millors en aquesta segona fase per aspirar al tan esperat ascens.