Esports

Futbol sala

El Mediterrani s'imposa a l'Alcarràs en un partit amb dues parts ben diferenciades

L'equip cambrilenc tanca la primera volta amb 24 punts a 3 del líder, en el sisè lloc de la classificació

Per Redacció

El Mediterrani es va imposar a l'Alcarràs en el partit disputat al Palau Municipal d'Esports, aquest passat diumenge a la tarda
El Mediterrani es va imposar a l'Alcarràs en el partit disputat al Palau Municipal d'Esports, aquest passat diumenge a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala                         Divisió d'Honor Catalana                  Grup 3

CFS Mediterrani 4 - Ponent Futsal Alcarràs 3

El Mediterrani va protagonitzar un gran inici de partit, amb dues pilotes al pal de la porteria rival, que ja van estar a punt d'obrir el marcador. Una gran jugada culminada per Luis, minuts més tard, servia per inaugurar el marcador. Tot seguit, una errada en la construcció era suficient perquè l'Alcarràs aconseguís empatar el partit. Però el Mediterrani hi va posar solució. Martin, pocs minuts després, augmentava el marcador amb dos gols i Luis feia el quart. Amb 4-1 marxaven els cambrilencs al descans amb una avantatge que semblava definitiu.

L'Alcarràs, però, va fer una bona segona part, mentre que els locals semblava que no es trobaven còmodes a la pista. L'Alcarràs va anar retallant distància en el marcador i a falta de 7 minuts per a l'acabament del partit el marcador s'ajustava a 4-3, posant molta emoció fins al final. Molt poques ocasions en els darrers minuts de partit van fer que el marcador ja no és mogués. Destacar la presència en la convocatòria d'aquest partit del juvenil Andrés.
El Mediterrani tanca la primera volta amb 24 punts a 3 del líder, en el sisè lloc de la classificació. La setmana que ve el Mediterrani iniciarà la segona volta, a casa, davant el Maristes de Lleida.

Comenta aquest article