Esports

Vela

Els regatistes Joan Fargas i Laura Williams, al podi de la VIII Guíxols Cup

Un total de vuitanta-dos regatistes van participar aquest cap de setmana a la VIII Guíxols Cup en les classes ILCA 4, ILCA 6 i ILCA 7

Per Redacció

El regatista Joan Fargas en la primera posició del podi
El regatista Joan Fargas en la primera posició del podi | Cedida

Un total de vuitanta-dos regatistes van participar aquest cap de setmana a la VIII Guíxols Cup en les classes ILCA 4, ILCA 6 i ILCA 7. El regatista del Club Nàutic Cambrils, Joan Fargas, va aconseguir la primera posició absoluta en ILCA 4 amb excel·lents parcials i una magnífica actuació en les cinc proves de la competició. En ILCA 4 completaven el podi Guillem Dengra del Club Nàutic El Masnou i Albert Pujol del CN Salou. Per la seva banda, la regatista del CNCB Laura Williams va aconseguir la primera posició en al categoria femenina i es va posicionar entre les deu primeres posicions de la general.
La regata va constar d’un total de 5 proves, tres de les quals es van disputar dissabte i dues més diumenge. Pel que fa a la meteorologia, al llarg de la jornada de dissabte es va registrar vent de nord intens i diumenge vent de garbí. L’equip del Club Nàutic Cambrils el completaven Andrea Dessard i Ariadna Ferrer.

Laura Williams, al centre de la imatge, en la primera posició del podi (foto: Cedida)

 

Comenta aquest article