Cambrils Unió i Ascó es reparteixen els punts en el frec a frec particular per sortir de la cua de la classificació

Aquest empat, pel Cambrils, fa un efecte de victòria, ja que ha guanyat el gol average particular l'Ascó

Cambrils Unió i Ascó van empatar en el partit disputat el passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                            Primera Catalana                       Grup 3

Cambrils Unió 1 - Ascó 1

Alineació: Álex, Aniceto, Pol Fernández, Roger Cunyat, Aleix Llobet (Ikaro m.46), Menacho, Cholo, Rubio, Gito (Joel Marigot m.56), Marc Benito (Pau Prados m.89), i Ramon Lladó (Agüero m.56).

Gols: 0-1 m. 4; 1-1 m.63 Joel Marigot.

Targetes: grogues a Menacho, Ikaro, Rubio, 2 a Cholo expulsado m.82 i vermella directa a Camilo a la banqueta.

Primer partit de la segona volta de la lliga i primer empat de la temporada després d'un total de tres victòries i dotze derrotes en la primera volta de la competició. Aquest empat, pel Cambrils, fa un efecte de victòria, ja que ha guanyat el gol average particular l'Ascó, rival directe, equip el que va derrotar per 0-1 en el primer partit del campionat. Això pot ser molt important per l'avantatge en cas que arribin empatats a punts a final de temporada.
Pel que fa al partit disputat aquest passat dissabte a la tarda, el joc mostrat pels dos equips va justificar la dolenta classificació que ocupen (avantpenúltim el Cambrils Unió i penúltim l'Ascó). El Cambrils es va mostrar desordenat i sense cap patró de joc i incapàs d'arribar a la porteria contrària; un xut a la primera part i el gol a la segona va ser el pobre bagatge ofensiu. L'Ascó va estar més ben plantat sobre el terreny de joc. Es va avançar mol aviat en el marcador i a partir d'aquí va alentir molt el joc. A banda, els seus davanters es van mostrar molt desencertats ja que van disposar de fins a cinc ocasions claríssimes que no van ser capaços de transformar en gol.
L'Ascó va marcar al minut 4 aprofitant un desencert entre el porter i la defensa cambrilenca i l'empat va arribar al minut 63 després d'un centre des de l'esquerra de Marc Benito que va rematar a gol Joel Marigot.

Aquest proper cap de setmana el Cambrils Unió jugarà al camp del Vilanova Geltrú