Societat

Aniversari

L'alcalde felicita la centenària Antònia Costa Mulet

Antònia Costa Mulet va néixer el 2 de febrer del 1923 a Sant Feliu de Guíxols, on la seva família de pescadors s'havia desplaçat temporalment, però va venir a viure a Cambrils de ben petita

Per Redacció

L'alcalde Oliver Klein amb l'homenatjada Antònia Costa Mulet acompanyada d'alguns dels seus familiars
L'alcalde Oliver Klein amb l'homenatjada Antònia Costa Mulet acompanyada d'alguns dels seus familiars | Cedida

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, va visitar, ahir, a Antònia Costa Mulet a casa seva per felicitar-la pel seu centè aniversari, portar-li un ram de flors en nom de l’Ajuntament, lliurar-li la Medalla Centenària de la Generalitat gravada amb el seu nom i l’any de naixement, i compartir una estona amb ella i la seva família. 

Antònia Costa Mulet va néixer el 2 de febrer del 1923 –dia de la Candelera–, a Sant Feliu de Guíxols, on la seva família de pescadors s'havia desplaçat temporalment, però va venir a viure a Cambrils de ben petita. Va ser la tercera de quatre germans i va tenir una infantesa molt feliç, excepte en l’època de la guerra. D’adolescent li agradava molt anar a ballar amb les amigues al Gatell i així és com va conèixer el Sisquet, que era traginer, amb qui va tenir dos fills i una filla. Va treballar remendant a la riera, tenint cura de la casa i dels fills, i sempre ha estat molt bona cuinera, tant de suquets de peix com de dolços, coc, bunyols i pastissets. 

Actualment té una extensa família amb néts, besnéts i besnétes i els dissabtes espera amb il·lusió la visita de les seves nebodes. Una de les coses que més li agraden és parlar de les vivències passades, recordar cançons i de tant en tant també cantar.  

Comenta aquest article