Esports

Boxa

Destacat paper dels esportistes del Club MT Boxa Cambrils en l'interclub disputat a Cornellà

Per part del club cambrilenc hi van participar 4 esportistes, 3 en Boxa Olímpica i 1 en Kickboxing

Per Redacció

Drets, d'esquerra a dreta, Erik Vizcarro, Salvador Gaya i  Anass Mouslin. Acotxats, d'esquerra a dreta, Mouad i Raúl Garcia.
Drets, d'esquerra a dreta, Erik Vizcarro, Salvador Gaya i Anass Mouslin. Acotxats, d'esquerra a dreta, Mouad i Raúl Garcia. | Cedida

El passat dissabte 28 de Gener el Club MT Boxa Cambrils va partícipar en el primer interclub de la temporada, organitzat per gimnàs Lion Figthers de Cornellà del Llobregat. Es van fer combats de diferents disciplines; Grapplig (modalitat de claus i luxacions) i Boxa Olímpica pel matí i Kickboxing, K-1 (una modalitat del Kickboxing, on pots donar un cop de genoll, però en una sola combinació no continuada) i Muaythai per la tarda. Del club cambrilenc van participar 4 esportistes, 3 en Boxa Olímpica i 1 en Kickboxing. Els 3 competidors en Boxa Olímpica van ser Anass Mouslin, Erik Vizcarro i Raúl Garcia i en Kickboxing, Mouad Bouassabad.

El primer combat va ser d'Anass Mouslin. Va destacar la seva destresa a pesar que li van canviar el rival a última hora, un rival més pessant. El combat d' Erik Vizcarro va ser d'escandól, on la seva superioritat manifesta va fer que l' arbitre parès l'assalt abans de temps i l' Erik va perdonar el K.O. al rival en dues ocasions. El combat més desigualat va ser el de Raúl Garcia, on a pessar de que el contrincant era molt més alt i fort, el cambrilenc, el va frenar amb el joc de cames i contundència. Per la tarda i després de 4 combats, dos infantils i 2 femenins, li va tocar el torn a Mouad Bouassabad. On a pessar del nerviosisme del seu debut va fer un bon combat.

L'Ajuntament para l'ampliació de la sala de boxa

El cos tècnic del Club MT Boxa Cambrils així com els socis i simpatitzants del club volen mostrar la seva incomprensió pel fet que des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament s'hagi aturat la partida pressupostària per a l'ampliació de la sala de boxa, aprovada en la sessió plenària del passat 31 d'octubre. Des del club manifesten que "seguirem lluitant pels nostres atletes i esportistes federats del nostre Club. I per la difusió  de la Boxa Olímpica i els valors de l'esport, a Catalunya i a tot l'Estat. Seguirem lluitant."
 

Comenta aquest article